Praktijk Boost | Kinder- en Leercoach in Gaanderen

Gun je kind een Boost!

Over Praktijk Boost | Kinder- en Leercoach

Praktijk Boost | Kinder- en Leercoach valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Als ouder zie je een kind dat niet lekker in zijn/ haar vel zit. Het leren op school wil maar niet lukken. Je raakt er moedeloos van, je wil zo graag helpen, maar nu weet je het ook even niet meer.

Op school laat het kind een schoolniveau zien dat niet past bij het intelligentieniveau van je kind. Misschien wil je kind niet meer naar school en heeft zijn/haar zelfbeeld een dieptepunt bereikt.

Hoe lang moet je kind nog zo doormodderen? Je ziet je kind verdrinken. Gooi die reddingsboei, zo snel mogelijk nu het nog kan.

Praktijk Boost kan je kind weer Leren Leren zodat het ervaart hoe leuk leren kan zijn. Ik leer je kind leren en niet onbelangrijk om weer plezier te hebben in leren.

Met mijn ruime ervaring in het onderwijs en mijn basis als kindercoach heb ik goed zicht op de leerlijnen en de ontwikkeling van kinderen. Via verschillende trainingen (maar ook bijles op maat), help ik basisschoolleerlingen.

Ik ben aangesloten bij de FON (functionele optometrie Nederland) als visueel screener en trainer. Ik zal extra aandacht besteden aan de oogsamenwerking en zo nodig verwijzen naar een optometrist. Maar liefst 80 procent van de leerproblemen van kinderen wordt veroorzaakt door visuele problemen (bijvoorbeeld fixatie disparatie) Daarom vind ik het belangrijk om eventuele problemen op dit vlak uit te sluiten.

Trainingen: - Groepstraining: Ik leer leren. (Kan ook individueel gevolgd worden). - Training voor kinderen die een voorkeur hebben om visueel/kinesthetisch te denken (beelddenken). - Training: Alle teksten de baas. Je kind leert teksten te overzien en lees strategie├źn toe te passen. - Training: Concentratie, Organiseren & Planning, ontwikkeld door Tea Adema.

Zie voor meer informatie aangaande de verschillende trainingen mijn website en zijn er nog vragen, schroom dan niet mij een berichtje te doen.

U kunt mij vrijblijvend een bericht sturen via het contactformulier op mijn website of neem contact op via de contactgegevens. Ook via social media ben ik bereikbaar.

P.s. voor materiaal binnen de klassenorganisatie kun je ook terecht bij https://klaslokaal.nu


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Boost | Kinder- en Leercoach uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Rijksweg 100 in Gaanderen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22479223.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Boost | Kinder- en Leercoach zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk Boost | Kinder- en Leercoach in Gaanderen

Fixatie disparatie

Fixatie disparatie

Als kind in groep 3, toen heette het nog eerste klas, kwam ik elke dag uit school met hoofdpijn. Ik ging met mijn moeder langs bij de huisarts.