Schildersbedrijf Wim Ebbers in Doetinchem

Schilderwerk van topkwaliteit!

Over Schildersbedrijf Wim Ebbers

Schildersbedrijf Wim Ebbers valt onder de rubriek schilder in Doetinchem.

Bent u op zoek naar een professioneel schilder voor al uw klussen binnen en buitenshuis? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres! Schildersbedrijf Wim Ebbers is het schildersbedrijf voor al uw schilderswerk maar daarnaast kunt u ook voor uw spuitwerk en houtrot problemen bij mij terecht.

Diensten;

* Muur en wandafwerking

* Spuitwerk

* Glaszetten

* Schilderwerk

* Houtrot verwijderen

Wim Ebbers kent het schildersvak erg goed. Hij beheerst vele traditionele en moderne technieken, waardoor hij een ruim aanbod aan diensten kan bieden. Uiteraard luister ik naar uw wensen en ik kan u hiernaast de nodige adviezen geven. Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent, bij mij kan het allemaal! Ook voor muur en wandafwerking is Wim Ebbers de man die u kan helpen!

Meld uw klus tijdig aan zodat wij het goed kunnen inplannen!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens. Ik sta u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schildersbedrijf Wim Ebbers uit de rubriek schilder uit Doetinchem is gevestigd aan de Geert Grootestraat 40 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28386002.

Diensten en producten voor schilder

Trefwoorden die horen bij Schildersbedrijf Wim Ebbers zijn o.a. :