Schoonmaakbedrijf Freriks in Ulft

Wij zijn uitgegroeid tot een stabiel en betrouwbaar bedrijf met 6 medewerkers. Wij richten ons voornamelijk op de dagelijkse en periodieke schoonmaakonderhoud bij bedrijven en particulieren.

Over Schoonmaakbedrijf Freriks

Schoonmaakbedrijf Freriks valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf uit Doetinchem.

Welkom bij; Schoonmaakbedrijf Freriks.

In 2003 zijn wij, Jan en Sandra Freriks in Ulft gestart met ons schoonmaakbedrijf. Beiden zij wij al langere tijd actief in de schoonmaak en hebben daardoor de nodige ervaring opgedaan.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een stabiel en betrouwbaar bedrijf met 6 medewerkers. Wij richten ons voornamelijk op de dagelijkse en periodieke schoonmaakonderhoud bij bedrijven en particulieren.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor alle schoonmaakwerkzaamheden zoals glasbewassing , vloeronderhoud en andere voorkomende werkzaamheden binnen de schoonmaakwereld. Wij werken uitsluitend met ervaren mensen en professionele producten en machines.

Schoonmaakbedrijf Freriks is een flexibel en georganiseerd bedrijf. Wij bieden de klant diverse diensten aan, hieronder vind u een korte opsomming van onze diensten.

- Schoonmaakonderhoud

Wij verzorgen voor u als bedrijf en particulier de schoonmaak zoals u het wenst . Samen met u stellen wij een programma op dat het beste bij uw bedrijf past. Ook als u een eigen interieurverzorg(st)er in dienst heeft kunnen wij bij ziekte en vakantie de inval verzorgen of ter ondersteuning bij extra werkzaamheden. Ook alleen voor periodieke reiniging zoals bv toiletruimten kunt u bij ons terecht. Uiteraard werken wij met ervaren mensen en professionele producten.

- Glasbewassing

Wanneer wij de ramen komen wassen nemen wij ook de directe kozijnen en eventuele beplating mee. In overleg met u als klant maken wij een schema dat aansluit op uw wensen.

- Vloeronderhoud

Schrobben van harde vloeren Conserveren van linoleum vloeren Schrobben van werkplaatsen / parkeergarages

- Professionele reiniging

Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld de buitenkant van uw pand / woning, zoals bijvoorbeeld het houtwerk, kunststof en dakgoten. Ook het met behulp van hogedruk schoonspuiten van bijvoorbeeld uw entree buiten of parkeerplaats. Het reinigen van reclameborden/zuilen.

- Bouwoplevering

Voor diverse bouwbedrijven doen wij de oplevering van nieuw- en verbouwprojecten. Ook bij verhuizing kunnen wij het nieuwe en oude pand schoon opleveren zodat u alles netjes achterlaat en met een frisse start kunt beginnen in uw nieuwe werkomgeving.

- Diversen

Wat doen wij nog meer?

Terreinonderhoud Hierbij kunt u denken aan het opruimen van het terrein om uw pand en eventueel ook binnen

Grafverzorging Het schoonhouden van het graf van uw naaste , zoals het schoonhouden van de steen en het verzorgen van de bloemen. Dit kan met u in overleg bijvoorbeeld wekelijks , maandelijks of eens in de zoveel tijd. Ook kunnen wij voor nieuwe planten en verse bloemen verzorgen wanneer u dit nodig vind

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonmaakbedrijf Freriks uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Doetinchem is gevestigd aan de Emailleplein 18 in Ulft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53426758.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Schoonmaakbedrijf Freriks zijn o.a. :