Verlichting van Toen in Laag-Keppel

Verlichting van Toen: Thuis in lampen.

Over Verlichting van Toen

Verlichting van Toen valt onder de rubriek webshop in Doetinchem.

"Laat je inspireren en laat je gaan, je leeft maar 1 keer. Mocht je er nou echt niet uitkomen en je hebt alles al geprobeerd, en dan…. mag je me bellen. Ik neem dan alle tijd om samen met jou de juiste verlichting samen te stellen met als resultaat een heel blije jij….!" - Roxanne

De drijvende kracht achter Verlichting van Toen is Roxanne van der Fluit. Roxanne haalt haar energie uit het creatief bezig zijn. Roxanne heeft er voor gekozen om een webshop op te zetten zodat ze daarmee beter kan voldoen aan uw specifieke wensen en u thuis, op de bank, rustig kunt kijken en zoeken naar een lamp die bij u past.

Samen met Verlichting van Toen kunt u altijd de mogelijkheden bespreken, want zij streeft naar een uniek exemplaar voor iedereen.

Verlichting van Toen biedt een ruim assortiment aan diverse lampen aan. Zo vindt u bij Verlichting van Toen onder andere:

- Hanglampen

- Plafondlampen

- Bureaulampen

- Staande lampen

- Wandlampen

- Spotlights

Maar.. nu komt het. Bij Verlichting van Toen is elk exemplaar ook nog eens te customizen. Dit zorgt ervoor dat jij het gewenste model in verschillende afmetingen kan verkrijgen, hierbij een passende ophanging kan toepassen en zelfs de kleur en het materiaal van de kabel kan bepalen. En het enige wat je dat nog hoeft te doen is; de deur te openen. De lamp wordt met de hand gemaakt, sowieso met veel liefde. Jouw wensen worden toegepast. Ingepakt en verzonden. Kant en klaar bij jou aan huis.

Ook voor een zakelijk project bent u bij Verlichting van Toen helemaal aan het juiste adres. Samen met Roxanne wordt er een juiste sfeer gecreëerd.

Voor vrijblijvend advies kunt u altijd contact opnemen met Verlichting van Toen.

Het lampje brandt dus neem snel een kijkje op 'www.verlichtingvantoen.nu' !


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Verlichting van Toen uit de rubriek webshop uit Doetinchem is gevestigd aan de Rijksweg 85 in Laag-Keppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25476267.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Verlichting van Toen zijn o.a. :

Nieuws van Verlichting van Toen in Laag-Keppel

Verlichting van Toen is jarig. En wie jarig is trakteert!

Verlichting van Toen is jarig. En wie jarig is trakteert!

Ik trakteer jou daarom deze gehele maand op 10% cadeau op alle (jaja.. lees: alle) lampen.