Voeding voor de Geest in Doetinchem

Welkom bij Voeding voor de Geest.

Over Voeding voor de Geest

Voeding voor de Geest valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Doetinchem.

Mevrouw Maureen Story is de drijvende kracht achter Voeding voor de Geest. Ze is voeding lifestyle en life coach .

Soms overzie je de mogelijkheden niet om verder te komen, zit je niet lekker in je vel en sta je niet meer helemaal in je kracht. Mensen die dit bewustzijn bereiken zijn gebaat bij iemand die in dit proces een tijdje met hen ‘oploopt’. Ons welzijn heeft af en toe extra aandacht nodig, even stilstaan om de dingen die er op je pad liggen te kunnen bekijken. Al is tegenwoordig het praten met een coach heel gewoon – een psycholoog is vaak net een stap te ver – toch heb je heus een stukje moed nodig. De stap lijkt heel groot, de drempel onoverbrugbaar en wat gaat het je opleveren? Geestelijk welzijn vindt zijn basis in fysiek energiek en krachtig zijn.

Dit alles maakt dat ik mijn terrein als therapeut heb uitgebreid naar aandacht voor voeding en aandacht voor je lijf; een gezonde geest huist namelijk in een gezond lichaam. Gezonde voeding, aangepast aan wat jij nodig hebt, aan wat jij bent, aan hoe jij leeft, is het uitgangspunt. Want alleen als je dicht bij jezelf blijft kun je je levensstijl echt veranderen. Geen dieet, geen calorieën tellen, maar uitzoeken wat jij het lekkerst vindt en wat op hetzelfde moment het gezondst is. Op basis van een voedingsdagboek gaan we samen kijken wát je eet en hóe je eet en wat daaraan te veranderen is om zodoende zorg te hebben voor je lichaam zodat je lichaam zorg kan dragen voor jou. En dit alles met als doel dat je geestelijk en lichamelijk weer terug komt in je eigen kracht en de wereld (zelf) weer aan kunt!

Ga voor meer informatie en de mogelijkheden naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voeding voor de Geest uit de rubriek gezondheidscentrum uit Doetinchem is gevestigd aan de J.F. Kennedylaan 85 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48796194.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Voeding voor de Geest zijn o.a. :