Xandra Veltman - Traumatherapie en Rebalancing in Baak

Xandra Veltman - Traumatherapie en Rebalancing uit Baak heeft geen profiel.

Wat doet Xandra Veltman - Traumatherapie en Rebalancing in Baak

Xandra Veltman - Traumatherapie en Rebalancing is een geneeskunde uit Doetinchem. Men is gevestigd aan de Helmichstraat 21. Het telefoonnummer van Xandra Veltman - Traumatherapie en Rebalancing in Baak is 0575-442885.

Is Xandra Veltman - Traumatherapie en Rebalancing in Baak uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Doetinchemonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Xandra Veltman - Traumatherapie en Rebalancing in Baak valt onder de rubriek geneeskunde. Een geneeskunde uit Doetinchem levert onder andere :

Xandra (paramedisch natuurgeneeskundig therapeut) nodigt u in haar praktijk graag uit om te werken en te leven met de talenten die u in u heeft, en dat zijn er veel! Meer heeft u niet nodig om gelukkig te zijn. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander geneeskunde

 • Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha

  Wordt de ster van je eigen leven!. Trefwoorden van Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha : Psychodynamische therapie, relatietherapie, opstellingen, Energetische behandeling, hooggevoeligheid, individuele sessies, natuurgeneeskundige praktijk, in harmonie leven.

  tel. 06-18119756, Ruurloseweg 17, 7021HA in Zelhem

  Meer over Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha contact website

 • Shanti Touch

  Praktijk voor voetreflexologie, oncoreflex en Nucleus Coaching. Trefwoorden van Shanti Touch : slapeloosheid, problemen met de luchtwegen, spijsverteringsklachten, hormonale klachten, menstruatie en overgang, ondersteuning tijdens afvallen, oncoreflex therapeut, voetreflexologie.

  tel. 06-18969420, Antoniusstraat 8e, 7044AP in Lengel

  Meer over Shanti Touch contact website