Gastouderopvang Onze speelplek

Opvang in een natuurlijke omgeving

Gastouderopvang Onze speelplek

De opvang van Onze Speelplek bevindt zich in een Natuurlijke omgeving. Het ligt tussen de boerenbedrijven en met dieren om zich heen. De opvang staat voor:

Regelmaat in de dagopvang Respect voor mens en dier en de dingen die van jezelf of van een ander zijn. Kinderen gauw zelfstandige vaardigheden aanleren, zoals zelf op de stoel komen, jas aan trekken, zelfstandig eten... Lief zijn voor elkaar.

De opvang wordt voor zien van groene stroom, door middel van zonnepanelen. Buiten en natuur is zeer voornaam in de dagopvang. Veel naar buiten als het weer het toelaat., in onze speeltuin, of een fijne wandeling door de weides naar de boerderijen. Of gezellig met een grote bolderkar.

Geplaatst op woensdag 6 februari 2019.

Over Gastouderopvang Onze Speelplek

Dit bericht is geschreven door Gastouderopvang Onze Speelplek. Het bedrijf valt onder kinderopvang uit Doetinchem. Trefwoorden van Gastouderopvang Onze Speelplek uit Doetinchem : gastouderopvang, gastouder, kinderopvang, opvang kinderen, gastouderopvang met dieren, kinderopvang met dieren, kinderoppas, dagopvang kinderen,.

Lees meer over Gastouderopvang Onze Speelplek.