Opstellingen

Wat is het waar jij ten diepste naar verlangt?

Opstellingen

Als het niet lukt om je verlangen te leven, dan is daar een reden voor. In vroegere pijnlijke gebeurtenissen had je geen andere keus dan een deel van jezelf af te splitsen om jezelf te beschermen. Daarop heb je overlevingsmechanismen ontwikkeld. In je huidige leven gebruik je die nog steeds, terwijl je die nu niet meer nodig hebt.

Door je verlangen op te stellen, krijg je inzicht in je innerlijke delen. Je kan jezelf ontmoeten en bevrijden van innerlijke trauma’s.

Het verlangen wat je formuleert is het vertrekpunt. Voor elk woord kan een resonantiefiguur worden gekozen. De opstelling functioneert als een spiegel, waarin je jezelf ontmoet.

Het effect is een gezond en vervult leven kunnen leiden. Je kan je energie gebruiken voor wat je werkelijk wil.

Tevens kan er op deze dagen gewerkt worden met thema’s rondom familie en ziekte. Wat wil er gezien worden? Een onverwerkt verlies kan zijn plaats krijgen, of er komen verbindingen met personen die ver ons denkvermogen en onze voorstellingen overstijgen en die nu in ons een plek krijgen. Dan komt er rust en vrede.

Workshop op 4 april van 10 tot 16.30 u. Investering in jezelf € 87,50, representant € 35,-

Bij Manasha, Ruurloseweg 17 Zelhem

Door Karin Gescher

Aanmelden info@manasha.nl of 0618119756

Geplaatst op maandag 24 februari 2020.

Over Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha

Dit bericht is geschreven door Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Doetinchem. Trefwoorden van Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha uit Zelhem : Psychodynamische therapie, relatietherapie, opstellingen, Energetische behandeling, hooggevoeligheid, individuele sessies, natuurgeneeskundige praktijk, in harmonie leven.

Lees meer over Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha.