Praktische 3-delige workshop; 'SOS kinderen en emoties, omgaan met moeilijkere emoties'

Wat is het belang van emoties, hoe geef je voldoende ruimte aan het uiten van emoties, maar stel je tevens grenzen aan negatief gedrag.

Praktische 3-delige workshop; 'SOS kinderen en emoties, omgaan met moeilijkere emoties'

Hi! Ik ben Natasja van Rijn, moeder van twee kinderen en al meer dan 10 jaar juf op de basisschool. Na een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven, wilde ik heel graag mensen en kinderen helpen met het leren omgaan van moeilijkere emoties. Ik volgde een kindercoach opleiding, transformatie opleiding en andere trainingen om vervolgens mijn eigen bedrijf ‘Blitz coaching’ op te richten. Hier richt ik mij momenteel op het geven van workshops over emoties bij kinderen en hoe je kunt werken aan je eigen geluk, maar ook is er ruimte voor persoonlijke coaching. Het kunnen omgaan met (je) emoties is de basis van ons zijn, als je dit kunt, zul je minder snel burn-out en psychische klachten ervaren op latere leeftijd. En als het dan toch zover komt, heb je betere handvatten om hiermee om te gaan.

Op donderdagmiddag 5, 19 november en 3 december organiseer ik een 3-delige workshop van SOS kinderen en emoties. We gaan op een concrete manier dieper in op de emoties bang, boos & bedroefd en de functies hiervan. Wat heel prettig is aan deze workshop is dat iedereen er voor zichzelf weer nieuwe dingen uit kan halen, omdat het laagdrempelig en interactief is. Deze workshop zal zorgen voor nieuwe en verrassende inzichten en het vinden van concrete handvatten m.b.t. het omgaan met de emoties bang, boos en bedroefd. De dag erna kun je hier thuis (en/of op je werk) al meteen mee aan de slag gaan!

In de maand oktober kun je je inschrijven met een korting van maar liefs 20 euro! Vermeld dan bij het aanmelden de code AKTIEOKTOBER Voor workshops van 3x 2 tot 2,5u betaal je geen 130 euro, maar 110 euro*! *Let op, er kunnen maar 5 personen deelnemen! VOL= VOL

Op mijn site: https://www.blitz-coaching.nl/workshop-sos/ vind je alle informatie over deze praktische workshop. Hier vind je ook mijn contactgegevens of stuur mij een email: Natasja@blitz-coaching.nl

Geplaatst op woensdag 30 september 2020.

Over Blitz coaching

Dit bericht is geschreven door Blitz coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Doetinchem. Trefwoorden van Blitz coaching uit Doetinchem : SOS Kinderen & Emoties, meer zelfvertrouwen, geluk zit in jezelf, omgaan met emoties, coaching voor ouders, coaching voor kinderen, helder toekomstperspectief, ouder en kindercoach.

Lees meer over Blitz coaching.