Verlichting van Toen is jarig. En wie jarig is trakteert!

Ik trakteer jou daarom deze gehele maand op 10% cadeau op alle (jaja.. lees: alle) lampen.

Verlichting van Toen is jarig. En wie jarig is trakteert!

En wie jarig is trakteert, maar ontvangt ook graag cadeautjes..

En wat jouw cadeautje voor mij dan is…? Ik ontvang graag een hele mooie toffe Nokia3310 foto van jouw nieuwe Verlichting van Toen lamp. Deze mag natuurlijk ook met de Iphone of zelfs een spiegelreflexcamera gemaakt worden. Niet doorslaan, maar leef je vooral uit! En dan trakteer ik nog eens op een extra 5% retour voor de moeite.

Verlichting van Toen biedt jou de kans om een uniek armatuur te customizen naar jouw wens en smaak. Dit kan al in 6 simpele stappen! Beslis wat voor een armatuur je wilt. Een hanglamp, wandlamp, staande lamp, plafondlamp, bureaulamp of zet jezelf in de spotlight. Hierna kies je een stijl waar jij je prettig bij voelt. Hou je meer van industrieel of wat strakker design. Vervolgens kies je het uiteindelijke model van de lamp. Deze kan je in de volgende stap geheel naar wens customizen. Geef ‘m een andere kleur, is het wel de juiste maat of heb je liever een andere kabelsoort en -kleur? Druk op de knop bestellen, afrekenen en GENIET!

Zie ik jou zo op www.verlichtingvantoen.nu? Mijn lampje brandt.

Roxanne van der Fluit / Verlichting van Toen - Thuis in lampen

Geplaatst op vrijdag 1 november 2019.

Over Verlichting van Toen

Dit bericht is geschreven door Verlichting van Toen. Het bedrijf valt onder webshop uit Doetinchem. Trefwoorden van Verlichting van Toen uit Laag-Keppel : industriele lamp, mooie lampen, bureaulamp, tafellamp, hanglamp, wandlamp, interieur, lichtplan.

Lees meer over Verlichting van Toen.