HET ALTERNATIEF VOOR EEN FITNESS OF SAUNABEZOEK!

Infrarood Afslank- en Huidverbeteringstherapie AVI-SLIM

Verbruik tot 800 kcal in slechts 40 minuten De AVI-SLIM is een revolutionaire organische infrarood- en toermalijntherapie, gebaseerd op een traditionele Japanse methode en moderne technologie. Het lichaam wordt elke sessie aangezet tot het produceren van transpiratie. Hierdoor maakt deze therapie het mogelijk om het lichaam en/of de huid te zuiveren, te regenereren, af te slanken en eventuele spier- en gewrichtspijnen te verminderen.

Lekker liggen en heerlijk ontspannen genieten van rondom het gehele lichaam opgewekte infrarood helende warmte, terwijl u gelijktijdig tot 800 kcal verbruikt.

Wat kunt u bereiken met de AVI-SLIM behandeling? Slimming

1 tot 2 kledingmaten minder Vermindering van cellulitie Vermindering lichaamsvet Vermindering waterretentie Anti-Oxidant

Ontgiftend Stimulatie metabolisme Wellness

Ontspannend Verbetert slaapkwaliteit Vermindert spier- en gewrichtspijnen Sneller herstel jetlag Verlicht vermoeidheid Sport

Voorbereiding pre-sport Vermindering pijn Spierontspanning Beauty

Verbetert elasticiteit en stevigheid huid Verbetert hydratatie huid Hoe werkt de AVI-SLIM behandeling? De binnenwanden van de AVI-SLIM zijn gevuld met 599 toermalijn en germanium stenen. De infraroodstralen verwarmen deze stenen die hierdoor op een natuurlijke wijze lange golf-infraroodwarmte en negatieve ionen opwekken. In de AVI-SLIM zijn de infraroodstralen zo geplaatst, dat zij optimaal rondom het gehele lichaam zijn gericht. Dit zorgt in zeer korte tijd voor vele positieve effecten.

Avi-Slim

De bloedcirculatie naar spieren en weefsels wordt verbeterd en zo wordt zonder training een metabole stimulatie uitgelokt. Dit laatste leidt tot een verhoogd calorieverbruik.

Het lichaam ervaart een AVISLIM-sessie van 40 minuten als 1,5-2 uur joggen. Met als belangrijk verschil dat zonder enige vorm van fysieke inspanning:

De spieren geleidelijk opwarmen. Het hart sneller gaat kloppen Het bloed sneller gaat stromen. De transpiratie wordt gestimuleerd (ontgiften). Onderzoek* heeft nl. aangetoond dat toermalijn de bloedcirculatie stimuleert, de stress vermindert, de mentale alertheid bevordert en het immuunsysteem versterkt. Het verwarmt op een zeer aangename wijze de huid, het lymfestelsel, het bloed en het metabolisme. Het lichaam verbruikt calorieën en het metabolisme wordt gestimuleerd. Sommige aandoeningen kunnen zelfs verdwijnen en een betere nachtrust kan het resultaat zijn van een behandeling. (*Bronvermelding: Niwa Institute for Immunology, Japan, Int. J. Biometeorol 1993).

Meer weten? Of wilt u een resultaatgerichte aanpak? Neem dan vrijblijvend contact op met Miranda shape & weight.

Ook telefonisch bereikbaar: 0314 – 66 51 61.

Over Miranda Shape & Weight

Dit bericht is geschreven door Miranda Shape & Weight. Het bedrijf valt onder schoonheidssalon uit Doetinchem. Trefwoorden van Miranda Shape & Weight uit Terborg : Lipomassage, lichaamsbehandelingen, lichaamshuid verstevigen, ooglift zonder chirurgische ingreep, huid verjonging, anti-aging, figuurcorrectie, afslankbehandeling, avi-slim, bodysculptor,.

Lees meer over Miranda Shape & Weight.